Культура | Николаев, 2 Марта, 2018

У ЧНУ ім. Петра Могили відкрили виставку живопису «КОЛЬОРИ ВЕСНЯНОГО НАСТРОЮ»

Свежие новости: У ЧНУ ім. Петра Могили відкрили виставку живопису «КОЛЬОРИ ВЕСНЯНОГО НАСТРОЮ» У ЧНУ ім. Петра Могили відкрили виставку живопису «КОЛЬОРИ ВЕСНЯНОГО НАСТРОЮ»

1 березня в Галереї мистецтв ЧНУ імені Петра Могили відбулося урочисте відкриття виставки живопису «Кольори весняного настрою…».

Традиційно виставку відкрив ректор університету Леонід Клименко. Він висловив подяку колекціонеру Вадиму Юрлову за сприяння у розвитку та популяризації мистецтва не тільки для студентів університету, а й усіх охочих, які мають змогу відвідувати виставки живопису в університеті.

На виставці представлено роботи українських митців: В’ячеслав Гур’єв, Сергій Дуплій, Сергій та Ігор Поздєєви, Сергій Шаповалов, Володимир Тарасенко та інші. Географія міст представлених художників вражає: це і Суми, Кропивницький, Миколаїв, Київ, і навіть Крим.

«Виставку присвячено весні: живопис українських художників, що нагадують весну. Тут і жінки, і діти, і натюрморти», – зазначила, завідувач Галереї мистецтв ЧНУ імені Петра Могили, Любов Омельченко.

Колекціонер Вадим Юрлов зазначив, що «напередодні свята 8 Березня замість квітів ми даруємо жінкам ці картини, які уособлюють радість життя, радість любові. Споглядаючи за цими картинами – хочеться жити!»

На виставці представлено результат подорожей митців до глибин жіночої душі. Це 39 робіт, написані чоловіками в різні роки їхньої творчості для найкращої половини людства.

Виставку «Кольори весняного настрою…» можна буде побачити в Галереї мистецтв ЧНУ імені Петра Могили з 1 березня до 1 квітня 2018 року.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости