Криминал | 7 Августа, 2023

У Черкасах поліцеські затримали чоловіка, який відкрив стрільбу з рушниці та поранив правоохоронця

Свежие новости: У Черкасах поліцеські затримали чоловіка, який відкрив стрільбу з рушниці та поранив правоохоронця

У неділю вночі, 6 серпня, поліцейські затримали чоловіка, який вчинив стрілянину та поранив правоохоронця.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Черкаській області.

Про те, що в одному із будинків по вулиці Ломоносова в місті Черкаси відбувається стрілянина, надійшло до поліції близько опівночі. На виклик виїхали слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські, поліцейські батальйону особливого призначення, спецпідрозділ КОРД, вибухотехніки та кінологи.

"Коли на місце події прибули правоохоронці, зловмисник здійснив декілька пострілів у бік поліцейських, поранивши одного із них. У свою чергу спецпризначинець застосував табельну вогнепальну зброю і поранив стрільця в ногу. Для його затримання провели поліцейську спецоперацію: стрільця затримали в одному із будинків, де він переховувався. Окрім цього, у підозрюваного правоохоронці вилучили мисливську рушницю", - йде мова у повідомленні.

Зловмисником виявився 38-річний черкащанин.

Слідчими слідчого відділу Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області зловмиснику оголошено про підозру за ст. 348 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Наразі вирішується питання про правову кваліфікацію дій зловмисника за фактом стрілянини. Досудове розслідування триває. Встановлюються повні обставини даної події.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости