Криминал | Николаев, 2 Октября, 2024

У Братському неадекватний чоловік влаштував погром у церкві

Свежие новости: У Братському неадекватний чоловік влаштував погром у церкві

У Братському поліція повідомила про підозру чоловіку, який нецензурно висловлювався на адресу прихожан храму, пошкодив підсвічники та релігійну святиню.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

До поліції звернувся священнослужитель, який повідомив, що невідомий чоловік у стані сп’яніння у храмі висловлювався нецензурною лайкою та пошкодив церковне майно.

“50-річний мешканець Братського у стані сп’яніння зайшов у храм, в якому перебували прихожани. Там чоловік почав поводитися зухвало. У подальшому зловмисник скинув на підлогу вази з квітами, які розбилися, та підсвічники з церковними свічками і лампадками. Після зауважень чоловік не покинув будівлю та у подальшому скинув на підлогу релігійну святиню – ікону, внаслідок чого розбилося скло та кіот (рама)”, - розповіли в поліції.

Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру в хуліганстві та оскверненні релігійних святинь.

В Миколаївській обласній прокуратурі повідомили, що злочин стався в Свято-Миколаївській церкві Вознесенської єпархії Української православної церкви.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости