Криминал | 25 Июля, 2023

У Білій Церкві викрили п'ять нелегальних гральних закладів

Свежие новости: У Білій Церкві викрили п'ять нелегальних гральних закладів

Бюро економічної безпеки викрило та зупинило діяльність п'яти незаконних гральних закладів у Білій Церкві Київської області.

Про це 24 липня  повідомила  прес-служба ВЕБ.

"Ігрові зали працювали протягом тривалого часу без створення юридичної особи та необхідних ліцензій. Установи розташовувалися переважно на перших поверхах житлових будинків та в окремих МАФах", - йдеться у повідомленні.

Добовий виторг у кожному закладі становив від 25 до 50 тисяч гривень. В одному із закладів діяли особливі правила: гравці мають сплачувати адміністрації закладу "відкати" навіть від суми програшу.

Детективи БЕБ за результатами обшуків вилучили 63 системні блоки, 79 моніторів, касові апарати, інші технічні засоби та матеріальні цінності, які використовувалися у незаконній діяльності. Крім того, вилучено чорнову бухгалтерію та мобільні телефони фігурантів.

Відкрито кримінальне провадження за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей.

Як відомо, в Україні дозволено розміщувати зали з ігровими автоматами лише у готелях, які мають три-п'ять зірок, а у чотирьох-п'ятизіркових – казино. Дозволений вік гравця азартних ігор – від 21 року.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты