Общество | Баштанка, 4 Октября, 2023

У Баштанському районі поліцейські розшукали 16-річну біглянку

Свежие новости: У Баштанському районі поліцейські розшукали 16-річну біглянку

У Баштанському районі поліцейські розшукали 16-річну біглянку, яка бажала жити окремо від батьків.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

2 жовтня до поліції надійшло повідомлення від мешканця Привільнянської громади про допомогу у розшуку його неповнолітньої доньки. Зі слів батька, ранком 30 вересня дівчина пішла з дому та не повернулась, на дзвінки вона не відповідала і де може перебувати донька батько не знав.

На розшук дівчини одразу був задіяний увесь особовий склад райвідділу поліції.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, співробітники поліції встановили, що дівчина перебувала у своїх знайомих та не бажала повертатись додому. Згодом правоохоронці виявили неповнолітню мандрівницю неподалік села Привільне. Поліцейським вона розказала, що батькам вирішила не говорити про свій намір покинути сім’ю та, що вирішила жити окремо.

Поліцейські провели з неповнолітньою профілактичну бесіду, зосередивши увагу на негативних наслідках, до яких може привести її поведінка.

Відносно батька дівчини поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення («Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей») та матеріали будуть направлені до суду для розгляду.

Поліція вкотре закликає батьків слідкувати та бути уважними до своїх дітей, цікавитися їхнім дозвіллям та проблемами, будувати довірливі та дружні стосунки з дітьми, аби вони не потрапляли у ситуації, де їм може загрожувати небезпека. У разі зникнення дитини не гайте часу на самостійні пошуки, відразу звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на спецлінію 102.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости