Политика | Южноукраинск, 23 Ноября, 2018

«Треба її розпустити. Потрібні перевибори» – депутат Толкач про Южноукраїнську міську раду

Свежие новости: «Треба її розпустити. Потрібні перевибори» – депутат Толкач про Южноукраїнську міську раду

Депутат Южноукраїнської міської ради Анатолій Толкач вважає, що нинішнє скликання потрібно розпустити і провести нові місцеві вибори. Про це він заявив в інтерв’ю журналісту «Маю право».

«Є передумови. Я вважаю, що ця рада – недостойна, треба її розпустити. Потрібні перевибори», – пояснив Толкач.

При цьому сам Анатолій Петрович не збирається зав’язувати з політичною діяльністю і сподівається, що йому знову вдасться отримати мандат в разі нових виборів. Не так давно він очолив партосередок політсили екс-міністра оборони Анатолія Гриценка.

«Я спробую отримати вотум довіри від громади, якщо вона дасть мені. Буду балотуватися від політичної партії «Громадянська позиція», – розповів депутат.

Окрім претензій до колег, є в Толкача нарікання і на підконтрольні раді служби, зокрема, департамент міської інфраструктури.

«Є зауваження, як керівнику департаменту, так і в принципі до роботи департаменту. Дійсно, є злісні порушення, як показала експертиза, це призвело до великих порушень законодавства. Ми готуємо доповідь, проінформуємо депутатів. Я сподіваюся, сесії все ж почнуться, побачимо, що далі робити», – підсумував Толкач.

Нагадаємо, міська рада вже тривалий час не може провести ані планову, ані позапланову сесію через блокування зі сторони Людмили Дзюбенко. На понеділок, 26 листопада, заплановано нову спробу організувати роботу депутатського корпусу.

Читайте також: «Они бы ещё вечную табличку повесили «Приходите завтра» – депутат Григорян по поводу несостоявшейся по вине Дзюбенко сессии

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты