Политика | 8 Февраля, 2024

Трамп справді може завершити війну в Україні за 24 години, — Дуда

Свежие новости: Трамп справді може завершити війну в Україні за 24 години, — Дуда

Президент Польщі Анджей Дуда прокоментував заяви кандидата у президенти США Дональда Трампа щодо завершення війни в Україні "за 24 години" в разі перемоги на виборах 2024 року і заявив, що американський політик зможе виконати свою обіцянку.

Про це Дуда заявив 7 лютого під час свого візиту до Руанди, повідомляє портал Wirtualna Polska.

Так, під час спільної пресконференції з президентом Руанди Полем Кагаме Дуду попросили прокоментувати заяву Дональда Трампа про те, що він "закінчить війну в Україні за 24 години", якщо знову стане президентом США.

"Виходячи з мого особистого досвіду роботи з президентом Трампом, я можу сказати: те, що він мені обіцяв, було виконано. Тому якщо я отримував якісь обіцянки від Трампа, якщо він мені щось обіцяв, то це було виконано", — відповів польський президент.

Нагадаємо, Дональд Трамп, який прагне повторно обратися на пост президента США 2024 року неодноразово обіцяв "дуже швидко" вирішити ситуацію з війною в Україні.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости