Общество | Николаев, 3 Июля, 2023

ТОП 5 актуальних товарів для кожного миколаївця на літо 2023 року

Свежие новости: ТОП 5 актуальних товарів для кожного миколаївця на літо 2023 року

Якщо ви недолюблюєте несподіванки та старанно намагаєтесь спланувати все і навіть трохи більше, то підготовка до ідеального літа може здатися непростим процесом. Але це лише до того моменту, поки ви не дізнаєтесь про онлайн магазин в Миколаєві Венкон - гіпермаркет техніки онлайн, де зібрані найкращі товари для дому (і не тільки) за доступними цінами.

Планувати легше разом з Венкон

Популярні товари від перевірених виробників, які ви можете вигідно купити онлайн та замовити доставку по місту і області - так, це Венкон. А найпопулярніші позиції в каталозі - це вибір покупців, а не рекомендація магазину. Тож пропонуємо вашій увазі найзатребуваніші товари цього літа.

Рекуператор Prana 150 Wi-Fi M2

Як провітрювати приміщення, зберігаючи здорову атмосферу і правильний повітрообмін, та не витрачати зайвої електроенергії? Рішення цієї задачі просте - рекуператор. Сучасна технологія подачі повітря всередину приміщення є максимально наближеною до температури в кімнаті, тому дозволить заощадити на охолодженні повітря влітку, а взимку - на його підігріві.

Фільтр для води Ecosoft Standard MO550ECOST

Легкий та надійний трирівневий фільтр для води, виготовлений зі зміцненого пластику, та призначений для побутового використання. Проста система кріплення та додатковий ущільнювач від протікання дозволять встановити такий фільтр самостійно, не маючи додаткових професійних навичок.

Плита настільна Ardesto GTC-NS4014

Газова плита українського виробника зі стандартним розташуванням конфорок у класичному чорному кольорі, ідеально підійде до будь-якого інтер’єру. Покриття з емальованої сталі, за яким просто доглядати, і кришка, що забезпечує зручність у транспортуванні та безпеку для дітей, адже її можна закрити після приготування.

Мобільний кондиціонер TCL KY-18/QY(MZ

Компактний кондиціонер для невеликих приміщень, що замінить вам спліт-систему, адже має режими охолодження, вентиляції та осушування повітря. Він зручний у транспортуванні та легкий в управлінні.

Система захисту від потопу Tervix ZigBee Water Stop на 1 трубу 1/2" (4912611)

Якщо ви мрієте або вже почали інтегрувати систему “розумний” будинок, то ця система з автоматичним перекриванням подачі води у разі небезпеки зі сповіщеннями на ваш мобільний пристрій за допомогою спеціального додатка, точно вам підійде.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты