Экономика | Вознесенск, 1 Июля, 2019

Тиждень сталої енергії у Вознесенську

Свежие новости: Тиждень сталої енергії у Вознесенську

З 02 по 14 червня 2019 року в місті проходив Європейський Тиждень Сталої Енергії (ЄТСЕ). Цей комплекс масових заходів покликаний привертати увагу громадськості до проблем ефективного використання енергоресурсів, необхідності застосовувати новітні технології та відновлювані джерела енергії, дбайливо ставитися до довкілля та зберігати природні багатства для наступних поколінь.

Весь тиждень у Вознесенську відбувались просвітницькі заходи як для дорослих, так і для дітей, де розповідали, навіщо берегти енергію, як це можна роботи та яким чином це впливає на наше довкілля. Так, діти взяли участь у акції дитячого малюнка на асфальті «Збережемо планету!» та з екскурсією відвідали фізкультурно-оздоровчий комплекс з плавальним басейном «Водограй» і ознайомились з енрегоефективними технологіями які використовує ФОК для збереження енергетичних ресурсів.

Одним із головних заходів, що відбулися в рамках Тижня Сталої Енергії став прес-тур в рамках ініціативи Європейського Союзу «Угода мерів – Демонстраційні проекти» з метою висвітлення результатів проекту «Зменшення енергоспоживання у будівлях лікарні міста Вознесенськ». Близько 25 представників засобів масової інформації дізнались, як саме в місті впроваджується проект, які технології в сфері енергозбереження застосовуються, щоб зробити будівлі лікарні більш комфортними, знизити споживання енергії на 62% та продемонструвати найкращі європейські практики енергоефективної модернізації будівель.

В суботу 08 червня 2019 року пройшла виставка «Енергоефективна протидія змінам клімату», на якій було продемонстровано енергоефктивні технології з термомодернізації будівель, альтернативні джерела енергії, системи освітлення та вентиляції. Крім того, було презентовано програми що надають фінансову допомогу на підтримку заходів з поліпшення енергоефективності, а саме: «Ощадбанк» з урядовою програмою «Теплих кредитів» та «Укрсиббанк» з програмою «IQ energy».

Також з 10 по 14 червня 2019 року у Ресурсному центрі з енергозбереження за адресою вул. Пушкінська, 3/35 проходили тематичні консультації щодо питань енергоефективної модернізації будинків.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости