Спорт | 10 Января, 2023

Тайсон Ф’юрі назвав ім’я суперника: що тепер буде з Усиком

Свежие новости: Тайсон Ф’юрі назвав ім’я суперника: що тепер буде з Усиком

Днями Міжнародна боксерська федерація позбавила Олександра Усика обов’язкового бою з Філіпом Хрговичем. Таким чином, усі перешкоди на шляху до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з Тайсоном Ф’юрі усунуто. Хоча британець уже підшукав собі ще одного суперника.

Промоутер Ф’юрі Френк Уоррен заявив, що чемпіон WBC хоче провести цього року три поєдинки. Перший — проти чемпіона WBA, IBF та WBO Олександра Усика, а потім проти тимчасового чемпіона WBO Джо Джойса. Третій суперник не визначений, але точно не Ентоні Джошуа.

За словами Уоррена, вони вже відправили проект контракту на бій представникам Усика і хочуть організувати цей поєдинок у березні, щоб мати можливість провести ще два бої у 2023 році.

"Ми відправили команді Усика проект контракту. Нам треба якнайшвидше все вирішити, тому що час працює проти нас. Я хочу, щоб бій був у березні, і Тайсон теж цього хоче. Ми просто хочемо провести бій у березні", — каже Уоррен.

Раніше промоутер Олександра Усика пояснив, чому бій із чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі має відбутися до 4 березня. Найімовірніше, поєдинок пройде в Саудівській Аравії. Хоча команда британця хотіла організувати зустріч на стадіоні "Уемблі" в Лондоні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты