Политика | 27 Июля, 2023

Суд відмовився надягати електронний браслет на мера Одеси Труханова

Свежие новости: Суд відмовився надягати електронний браслет на мера Одеси Труханова

Колегія суддів ВАКС не задовольнила клопотання прокурора САП щодо повторного накладення обов'язків, покладених на міського голову Одеси Геннадія Труханова.

"26 липня 2023 року колегія суддів ВАКС не задовольнила клопотання прокурора САП щодо повторного накладення обов'язків на одного із обвинувачених у справі Одеського "Краяна", а саме міського голову Одеси", - повідомили у САП.

За даними прокуратури, це рішення прийнято з особливою думкою одного із суддів колегії.

"Вказане рішення суду є остаточним та оскарженню не підлягає", - додали в організації.

Слідство у справі заволодіння коштами вважало, що мер Одеси Геннадій Труханов разом з іншими фігурантами справи вводив депутатів міськради в оману щодо процедури купівлі приміщень заводу "Краян".

У травні 2019 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура погодила змінене звинувачення для Труханова та кількох його передбачуваних спільників. Зміни стосуються суми коштів міського бюджету, якими за версією правоохоронців заволоділи обвинувачені. Збитки у справі Труханова зменшили зі 185 мільйонів до 92 659 282 грн.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты