Спорт | 5 Февраля, 2023

Стартував продаж квитків на вирішальний домашній матч збірної України у відборі на ЧС-2023

Свежие новости: Стартував продаж квитків на вирішальний домашній матч збірної України у відборі на ЧС-2023

Чоловіча національна збірна України наступний домашній матч у відборі на чемпіонат світу 2023 проведе у Ризі, Латвія, яка гостинно приймає наші ігри кваліфікації після початку повномасштабної війни в Україні. Протистояти команді Айнарса Багатскіса буде збірна Нідерландів.

Гра Україна – Нідерланди відбудеться 26 лютого на Арені Рига і розпочнеться о 18:00. Наразі вже стартував продаж квитків на цей матч. Придбати їх можна за цим посиланням.

Це буде вирішальний матч для збірної України у відборі на ЧС-2023. Перед цим 23 лютого чоловіча збірна зіграє у Італії проти місцевої збірної. Нам потрібні дві перемоги і команда сподівається на підтримку трибун.

Наразі на другому етапі кваліфікації на ЧС-2023 наша збірна провела вісім матчів, здобувши три перемоги і йде п’ятою у турнірній таблиці. На чемпіонат світу потраплять три кращі команди групи. До завершення відбору збірним залишилось провести по дві гри.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости