Политика | 12 Января, 2024

США завдали масованих ударів по об'єктах хуситів у Ємені

Свежие новости: США завдали масованих ударів по об'єктах хуситів у Ємені США завдали масованих ударів по об'єктах хуситів у Ємені

Американські військові завдали ударів по об'єктах хуситів у Ємені.

Удари завдавали винищувачі та ракети «Томагавк».

Раніше адміністрація Байдена та її союзники попередили, що підтримуване Іраном угруповання бойовиків нестиме відповідальність за наслідки неодноразових атак безпілотників і ракет на комерційне судноплавство в Червоному морі.

За словами джерела в Конгресі, високопосадовці адміністрації раніше в четвер поінформували керівництво Конгресу про плани США.

Це перші відомі удари по хусітах у Ємені. Він відбувається у період величезної напруженості на Близькому Сході, де кілька місяців триває війна у секторі Газа. Адміністрація Байдена побоювалася завдавати ударів по хуситах, побоюючись, що це може порушити делікатну угоду про припинення вогню між угрупуванням бойовиків та Саудівською Аравією, досягнуту після багатьох років війни.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты