Спорт | Вознесенск, 16 Мая, 2017

Спортивні змагання колективу Вознесенського МРЦЗ

Свежие новости: Спортивні змагання колективу Вознесенського МРЦЗ

6 Травня Профспілковий комітет Вознесенського міськрайонного центру зайнятості вперше організував і провів спортивні змагання, в яких взяли участь всі члени колективу та їх родини. Захід проходив на березі чудового озера Баластне в околицях Вознесенського району за рахунок коштів профспілкового комітету. Звичайно, основною метою такої незвичної зустрічі була пропаганда здорового способу життя!

Спартакіаду урочисто відкрила директор Вознесенського МРЦЗ Ірина Ларченко, підкресливши що від тепер проведення подібного роду заходів стане доброю щорічною традицією на травневі свята. Адже такі змагання не лише дають можливість весело провести час та відпочити від рутинної роботи, але й дає можливість згуртувати колектив, покращити стан здоров’я кожного робітника.

Тож, спартакіада розпочалась! Змагалися між собою дві команди «Гвоздички» та «Волошки», на які учасники поділились методом жеребкування. Після оголошення правил проведення естафет, учасники змогли згуртовано проявити силу, витримку та витривалість.

Під бурні оплески дітей, колективу, дружин та чоловіків, кожна команда виборювали свої бали до перемоги. Щирі посмішки та радісний сміх – цього неможливо було приховати. В решті решт, у командному заліку загальне перше місце отримала спортивна команда «Гвоздички» та отримала почесний кубок переможця «Спартакіади Вознесенського МРЦЗ -2017 року»! По завершенню змагань, всі привітали як призерів, так і всіх учасників першої спартакіади і подякували їм за активність і пропаганду здорового способу життя! Адже, це гарний приклад для кожного із нас!

Продовжився виїзний суботній захід приготування смачних шашликів, плову та шурпи, веселими розмовами, танцями під відкритим небом, плаванням на човні та безліччю інших яскравих моментів, які, ми щиро впевнені в цьому, залишаться у спогадах кожного на багато років!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости