Политика | 16 Июля, 2022

«Спокійних ночей у окупантів більше не буде»: Зеленський пообіцяв помститися за обстріли мирних міст

Свежие новости: «Спокійних ночей у окупантів більше не буде»: Зеленський пообіцяв помститися за обстріли мирних міст

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ дадуть відповідь на обстріли з боку рф та спокійних ночей у окупантів більше не буде.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

- Вже почалося встановлення усіх винних у ракетному ударі по Вінниці, на національному та міжнародному рівні. Ми зробимо все, щоб всі російські вбивці відповідали за скоєне, - сказав Президент.

Також Зеленський відреагував на удари рф по двом університетам в Миколаєві.

- Немає таких слів у нормальній людській мові, які можуть охарактеризувати, до якого стану деградувала російська держава. Це подвійний злочин: знищувати саме педагогічні інститути, щоб і закладу освіти не було, і нових освітян не могли навчити. Але хай терористи не сподіваються, що їм це щось дасть. Ми обов’язково відновимо все, що вони зруйнували.

- Окупанти усвідомлюють, що ми поступово стаємо сильнішими, і мета їхнього терору дуже проста – тиснути на наше суспільство, залякувати людей, завдавати максимальної шкоди українським містам, поки російські терористи ще здатні це робити. Тому я прошу вас: будь ласка, не ігноруйте зараз сигналів повітряної тривоги. Відповідних правил поведінки треба дотримуватися завжди, і особливо на об’єктах, які мають громадське значення. Звичайно, ми прийдемо до того дня, коли російський терор стане неможливим. Але для цього ще потрібен час. Ще потрібно боротися, - підкреслив Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты