Общество | Еланец, 10 Февраля, 2018

Співробітники ДСНС спілкувались із мешканцями смт. Єланець, щодо правил пожежної безпеки у побуті

Свежие новости: Співробітники ДСНС спілкувались із мешканцями смт. Єланець, щодо правил пожежної безпеки у побуті

9 січня співробітники 15 Державної пожежно-рятувальної частини  Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, заручившись  підтримкою працівників Центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді Єланецької райдержадміністрації, провели  інформаційно - роз’яснювальну роботу з сім’ями, які опинились в складних соціально-побутових умовах.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

В першу чергу рятувальники акцентували увагу домочадців на тому, що в період опалювального сезону слід належним чином дотримуватись правил пожежної безпеки при обігріві осель грубками та печами. Тільки перевіривши їх справність, цілісність, тягу  та переконавшись у тому, що все працює як слід, можна розпалювати. Окремо зупинились на тому, що ні в якому разі не можна дозволяти цим займатись дітям та залишати їх вдома наодинці.  Після бесід співробітники ДСНС залишили в кожній оселі профілактичні листівки з рекомендаціями та екстреним номером Служби порятунку 101.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости