Криминал | Николаев, 11 Июля, 2019

Співробітник Миколаївського слідчого ізолятора намагався доставити ув'язненим наркотики

Свежие новости: Співробітник Миколаївського слідчого ізолятора намагався доставити ув'язненим наркотики Співробітник Миколаївського слідчого ізолятора намагався доставити ув'язненим наркотики

Співробітник Миколаївського слідчого ізолятора попався з наркотиками, які намагався доставити ув'язненим. Про це повідомляється на офіційній сторінці в Facebook.

Так, 10.07.2019 року оперативним складом державної установи «Миколаївський слідчий ізолятор» в результаті реалізації раніше отриманої інформації, в рамках профілактичних заходів щодо перекриття каналів надходження до охороняємої території заборонених для використання предметів та речовин, а також виявлення фактів протиправної діяльності з боку особового складу установи, при проведені догляду особистих речей чергової зміни, що заступає на чергування, у молодшого інспектора (техніка з обслуговування інженерно-технічних засобів охорони, зв’язку та інформації) прапорщика внутрішньої служби Б. була виявлена та вилучена порошкоподібна речовина білого кольору. В ході подальшого опитування, вищевказаний співробітник вказав, що вона є наркотичною.

Надалі, (після проведення усіх процесуальних дій), правоохоронними органами буде надана правова оцінка діям працівника слідчого ізолятору.

В рамках своїх повноважень, оперативний склад державної установи «Миколаївський слідчий ізолятор» продовжуватиме попереджувальну роботу з персоналом установи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости