Общество | Вознесенск, 28 Февраля, 2019

Спільний рейд по с. Новогригорівка та с. Раково Вознесенської об’єднаної територіальної громади

Свежие новости: Спільний рейд по с. Новогригорівка та с. Раково Вознесенської об’єднаної територіальної громади

З метою попередження бездоглядності та безпритульності дітей, захисту прав та інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, на виконання заходів «Комплексної програми захисту прав дітей в м. Вознесенську «Дитинство» на 2018-2020 роки», робочою групою у складі: начальника Служби у справах дітей Вознесенської міської ради Тичинської Ж.П., завідуюча сектору захисту прав дітей Служби у справах дітей Вознесенської міської ради Нікітченко Н.В., директора Вознесенського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради та заступника начальника сектору превенції Вознесенського ВП ГУНП майора міліції Палія О.М., 27.02.2019 р. було проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» в с. Раково та с. Новогригорівка Вознесенської об’єднаної територіальної громади.

Під час проведення рейду були обстежені умови проживання 5 сімей, в яких виховуються 21 дитина, які опинилися в складних життєвих обставинах.За результатам рейдового заходу складені акти обстеження житлово-побутових умов родин та надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми.

З батьками дітей були проведені профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей. Батьки дітей попереджені про адміністративну відповідальність передбачену ст. 184 Кодексом України про адміністративні правопорушення та кримінальну відповідальність передбачену ст.166 Кримінальним кодексом України.

Як свідчить практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. У більшості сімей, побутові умови змінюються на краще. Батьки, знаючи, що перебувають під пильним контролем соціальних служб, та відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гідних умовах.

Служба у справах дітей

Вознесенської міської ради

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости