Общество | 9 Ноября, 2019

Сьогодні вдруге спробують розвести війська біля Петрівського

Свежие новости: Сьогодні вдруге спробують розвести війська біля Петрівського

Сьогодні, 9 листопада, розпочнеться початок практичної фази розведення військ поблизу населених пунктів Богданівка та Петрівське Донецької області, який перенесли з 8 листопада. Процес відведення військ розпочнеться о 12:00. Про це кореспонденту УНН повідомив начальник пресцентру ОКП ОС Андрій Агєєв.

“Розведення сьогодні (8 листопада - ред) в ділянці №3 поблизу населених пунктів Богданівка і Петрівське, Волноваський район не було. Через те, що (спеціальний представник Діючого голови ОБСЄ в Україні та в ТКГ посол Мартін) Сайдік заявив про перенесення на завтра (9 листопада)”, — сказав Агєєв.

Також, Агєєв додав, що командувачем Об’єднаних сил було зазначено про те, що відведення ми готові провести о 12:00 у дзеркальному відображенні, синхронно з противником.

Нагадаємо, Тристороння контактна група узгодила датою початку відведення сил і засобів на ділянці розведення в районі Петрівського суботу, 9 листопада. За її даними розведення повинно початись о 12:00 за київським часом.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты