Происшествия | Южноукраинск, 6 Февраля, 2019

Сьогодні на ЮУАЕС пройдуть тактико-спеціальні навчання пожежників

Свежие новости: Сьогодні на ЮУАЕС пройдуть тактико-спеціальні навчання пожежників

На Южно-Українській АЕС 6 лютого відбудуться тактико-спеціальні навчання особового складу Южноукраїнського гарнізону Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Тренування з ліквідації УМОВНОЇ пожежі пройде в приміщенні повномасштабного тренажера блочного щита управління енергоблока №3 ЮУАЕС.

У практичному відпрацюванні навичок боротьби з вогнем візьме участь особовий склад трьох Державних пожежно-рятувальних частин - №25, №27 і №28, а також персонал атомної станції. Тактико-спеціальні навчання відбудуться в умовах, наближених до реальної обстановки.

Мета тренування - відпрацювання навичок, прийомів і методів роботи зі спецтехнікою під час гасіння пожежі на атомній станції, а також взаємодії особового складу пожежних частин з персоналом АЕС при виникненні нештатної події.

У проведенні навчань буде задіяно 8 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, у тому числі пересувна насосно-рукавна станція НРС-110, придбана в рамках реалізації на Южно-Українській АЕС постфукусімських заходів. НРС призначена для забезпечення підживлення та охолодження басейну витримки, а також забезпечення підживлення парогенераторів в умовах тривалого повного знеструмлення ЮУАЕС.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты