Общество | Николаев, 31 Августа, 2018

“Сьогодні молодь будує нову країну”, - Сєнкевич привітав студентів-першокурсників ЧНУ ім. Петра Могили

Свежие новости: “Сьогодні молодь будує нову країну”, - Сєнкевич привітав студентів-першокурсників ЧНУ ім. Петра Могили

У п’ятницю, 31 серпня, у Чорноморському національному університеті імені Петра Могили відбулася церемонія посвяти у студенти першокурсників. На урочистості завітали голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, директор департаменту освіти та молоді облдержадміністрації Олена Удовиченко.

У привітальному слові Олександр Сєнкевич побажав молодим людям насиченого студентського життя, цікавих знайомств та відкриття нових перспектив,  а також поділився зі студентами секретами власного успіху.

- Сьогодні я хотів би поділитися своєю життєвою історією та досвідом. Починайте наполегливо працювати не після закінчення навчання, а вже з першого вересня.  Займайтесь тим, що вам подобається та намагайтеся досягти успіху у цьому напрямку. Не шукайте серед викладачів ворогів, тому що їх головне завдання - навчити вас. Лінощі - головний ворог студента. З цією негативною рисою характеру я боровся щодня, чого бажаю і вам. Шукайте серед своїх одногрупників друзів, тому що разом ви зможете подолати усі проблеми, - звернувся до студентів міський голова, - Університетські роки залишили у моїй пам’яті найкращі спогади. Це перше кохання, тому що з майбутньою дружиною я познайомився під час навчання в університеті, це і  захоплення музикою, і багато інших приємних спогадів. Хочу побажати вам не боятися, йти тільки вперед, експериментувати та шукати своє призначення у житті. Сьогодні молодь будує нову країну. Успіху вам та натхнення!

Після урочистої частини першокурсники отримали символічний студентський квиток, а також мали можливість поспілкуватися з деканами та викладачами.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости