Экономика | Снигиревка, 8 Апреля, 2023

Снігурівщину відвідала перший віце-прем'єр-міністр України: говорили про відновлення бізнесу та розмінування

Свежие новости: Снігурівщину відвідала перший віце-прем'єр-міністр України: говорили про відновлення бізнесу та розмінування Снігурівщину відвідала перший віце-прем'єр-міністр України: говорили про відновлення бізнесу та розмінування

Вчора, 8 квітня в рамках робочої поїздки до Миколаївської області, Снігурівщину відвідала перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економіки України Юлія Свириденко.

Про це повідомив начальник Снігурівської військової адміністрації Іван Кухта.

Делегація оглянула як відновлюється завод із переробки томатів групи компаній "Агроф'южн", ознайомилися з роботою груп з розмінування територій та провели робочу нараду, на якій обговорили низку важливих та актуальних питань, зокрема, розмінування земель.

Разом із чиновницею до громади завітали керівники установ та організацій, які є фахівцями з різних сфер. За словами Юлії Свириденко, для того, щоб відновлювати економіку країни, чиновники державного рівня виїжджають на місця та безпосередньо спілкуються з керівниками громад та місцевими підприємцями, щоб краще зрозуміти проблеми та виробити оптимальні для всіх алгоритми їх вирішення.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты