Общество | Снигиревка, 2 Октября, 2017

Снігурівчани стали переможцями на обласному конкурсі хорових колективів імені Миколи Аркаса

Свежие новости: Снігурівчани стали переможцями на обласному конкурсі хорових колективів імені Миколи Аркаса

Вокальний ансамбль Снігурівського РБК та хор «Злагода» Афанасіївської сільської ради стали переможцями на обласному конкурсі хорових колективів імені Миколи Аркаса. Про це повідомляє прес-служба Снігурівської РДА.

30 вересня у Миколаєві зібрались аматорські хорові колективи, хорові колективи навчальних закладів культури, мішані або однорідні, народні та академічні хорові колективи, незалежно від відомчого підпорядкування. Зібрав усіх обласний конкурс хорових колективів імені Миколи Аркаса, організатором якого є управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи та управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради.

Учасники конкурсу виконували три твори за власним вибором: твір українських композиторів про рідний край, Україну, обробку народної української жартівливої пісні та обов’язковий твір а-caррella. Дипломантами конкурсу став вокальний ансамбль Снігурівського районного Будинку культури під керівництвом А.Пітель. Молодий колектив завдяки своїм талантам, здібностям та харизмі вдало дебютував на сцені Палацу «Молодіжний». Обдаровані учасники ансамблю продемонстрували інноваційний підхід до виконання відомих пісень, чим і заслужили признання глядачів у залі. Почесне друге місце посів хор «Злагода» Афанасіївської сільської ради Снігурівського району. На цьому приємності не закінчуються, адже «Злагода» є кращим сільським коллективом в Миколаївській області, за що і отримав кубок переможців.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости