Криминал | 16 Сентября, 2019

Смертельні ревнощі: під Тернополем чоловік зарізав 18-річну студентку

Свежие новости: Смертельні ревнощі: під Тернополем чоловік зарізав 18-річну студентку

В Теребовлянському районі Тернопільської області 34-річний чоловік завдав близько десяти ножових поранень 18-річній студентці другого курсу. Дівчина померла по дорозі в лікарню.

Про це повідомляють "Факти".

"У нас є попередня інформація, що вбивство сталося на грунті ревнощів. Дівчина зустрічалася зі своїм майбутнім вбивцею кілька років. Але в останні три тижні вони не спілкувалися, так як студентка поїхала до Тернополя на навчання", - розповів пресофіцер поліції Тернопільській області Сергій Крета.

За інформацією видання, в минулі вихідні 18-річна Діана разом зі своїми друзями-однолітками (хлопцем і двома дівчатами), з якими разом вчилася у вузі, приїхала в містечко Микулинці на свято пива. Після фестивалю пізно ввечері Діана з друзями поверталися в її рідне село Воля. 34-річний бойфренд студентки чекав її в засідці біля будинку. Вибравши момент, коли Діана попрощалася з друзями і зібралася заходити на подвір'я, чоловік вискочив з кущів і почав щось кричати. Ніхто не встиг отямитися, коли він дістав ніж і почав наносити удари студентці в груди, живіт, шию. Однокурсник Діани спробував заступитися за дівчину, але йому теж дісталося - він отримав кілька ножових поранень. На щастя, не смертельних.

Після цього ревнивець втік в ліс. Коли приїхала "швидка", Діана ще була жива. Але, на жаль, дівчина померла по дорозі в лікарню.

Поліцейські з собаками шукали вбивцю всю ніч. Знайшли його в лісі вже під ранок.

"Чоловік визнав свою провину. Каже, що приревнував дівчину. Хоча, ніяких причин для ревнощів насправді не було. В даний час вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу", - повідомив Сергій Крета.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты