Политика | Южноукраинск, 21 Декабря, 2017

Скликається позачергова сесія Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Скликається позачергова сесія Южноукраїнської міської ради Скликається позачергова сесія Южноукраїнської міської ради

На 26 грудня 2017 року скликається позачергова сесія Южноукраїнської міської ради. Розпорядження про це було прийняте міським головою В. Пароконним 20 грудня 2017 року.

Про це сайту "Маю право" стало відомо з офіційного сайту Южноукраїнської міської ради.

Причиною скликання другої за грудень місяць цього року позачергової сесії в Южноукраїнську стало зупинення міським головою одного з рішень міської ради, прийнятого на засіданні 30 сесії 14 грудня.

Мова йде про рішення Южноукраїнської міської ради, яким було створено тимчасову контрольну комісію з перевірки  ремонтних робіт з заміни вікон в школах №1 та №3.

В. Пароконний вперше за всю каденцію Южноукраїнської міської ради сьомого скликання скористався своїм правом вето та не підписав прийняте депутатами рішення.

В обґрунтуванні своїх зауважень міський голова заначив, що вказане питання було включене до порядку денного засідання сесії міської ради, що відбулася 14 грудня, в порушення встановленого законодавством 20-денного строку оприлюднення проекту рішення.  

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости