Происшествия | Южноукраинск, 2 Марта, 2018

Складні погодні умови на роботу Южно-Українського енергокомплексу не вплинули

Свежие новости: Складні погодні умови на роботу Южно-Українського енергокомплексу не вплинули

У період складних погодних умов, що склалися в останні дні, Южно-Український енергокомплекс працює без збоїв. Снігопад, зниження температури та сильний поривчастий вітер на діяльність підприємства не вплинули.

Про це повідомляє Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУАЕС.

На ЮУАЕС вжито всіх необхідних заходів, щоб забезпечити надійну безперебійну роботу обладнання. У період погіршення погодних умов допомогу персоналу цеху господарського забезпечення в підтриманні території атомної станції в належному експлуатаційному стані надають працівники аварійних бригад електричного цеху, цеху теплової автоматики і вимірювань, енергоремонтного підрозділу, управління з питань аварійної готовності та реагування.

Розчищення проммайданчика та пристанційної території, а також доставка персоналу на робочі місця організовані своєчасно. «Вдень на розчистці снігу працюють 20 людей, вночі - 12. Застосовуємо техніку малої механізації. Задіяли 2 трактори, ЗІЛ та 2 КамАЗи для вивезення снігу. Вживаємо всіх зусиль для того, щоб змінний персонал спокійно міг дістатися до своїх робочих місць», - повідомив начальник цеху господарського забезпечення ВП ЮУАЕС Валентин Слободянюк.

Розчистка доріг ведеться цілодобово. Для прибирання снігу автотранспортне господарство ВП ЮУАЕС виділило додаткову техніку. Наразі для боротьби зі сніговими заметами в денну зміну залучено 11 одиниць техніки, у нічну - 9.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты