Общество | Николаев, 30 Июля, 2019

Система «Безпечне місто» активно допомагає поліції

Свежие новости: Система «Безпечне місто» активно допомагає поліції

З моменту запуску системи міського відеоспостереження «Безпечне місто» було багато нарікань, що система використовується лише для запису відео та нічого більше не вміє. На сьогодні це вже не так. 

https://www.facebook.com/mykolaivpolice/posts/1103529213191617?sfnsw=cl

- Ця новина - приклад змін, які відбуваються в системі «Безпечне місто», - повідомляє директор КП "Міський інформаційно-обчислювальний центр" Євгеній Богаченко.

За фразою «близько 10-ї години ранку патрульні отримали від диспетчера 102 орієнтування» приховано багато кропіткої та щоденної роботи, оскільки диспетчеру цю інформацію підказав не якийсь «анонім», а «штучний інтелект» системи «Безпечне місто». 

Деякий час тому у роботу системи міського відеоспостереження «Безпечне місто» було впроваджено аналітичне програмне забезпечення на основі нейронних мереж, яке може визначати номерні знаки транспортних засобів, марку, модель, колір, фіксувати порушення ПДР надавати статистичні дані для аналізу транспортного трафіку у місті. Та минулого тижня система зробила ще один крок уперед. 

На сьогодні система інтегрована до загальнодержавної системи розшуку транспортних засобів та може активно брати участь у роботі поліції, попереджаючи чергових диспетчерів служби 102 про появу у місті транспортних засобів, які перебувають у активному розшуку та надавати інформацію у режимі реального часу про їх місцезнаходження.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты