Общество | Николаев, 7 Февраля, 2018

Силами дорожніх служб забезпечено проїзд автодорогами Миколаївщини

Свежие новости: Силами дорожніх служб забезпечено проїзд автодорогами Миколаївщини Силами дорожніх служб забезпечено проїзд автодорогами Миколаївщини

Станом на ранок 07 лютого 2018 р. проїзд автотранспорту на усіх автомобільних дорогах загального користування державного значення у Миколаївській області забезпечено.

Підрядні організації Служби автомобільних доріг у Миколаївській області спрямовують всі сили на ліквідацію наслідків снігопаду та забезпечення безпечного проїзду дорогами області.

З 06 по 07 лютого в посиленому режимі дорожні служби здійснювали розчистку від снігу та посипку протиожеледними матеріалами автомобільних доріг загального користування державного значення.

Для виконання робіт було задіяно 101 одиниця техніки і 86 чоловік. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами використано 1051 тона піщано-сольової суміші та 80 тон солі.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області закликає всіх учасників дорожнього руху бути пильними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісних режимів та тримати дистанцію, особливо в зимовий період.

Ваше життя і здоров’я залежить в першу чергу від Вас!

 

Прес-служба САД у Миколаївській області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты