Криминал | Николаев, 22 Января, 2018

Січень відзначився сплеском крадіжок деталей ліфтів

Свежие новости: Січень відзначився сплеском крадіжок деталей ліфтів Січень відзначився сплеском крадіжок деталей ліфтів

Майже щотижня відбуваються крадіжки обладнання ліфтів, які виводять з ладу по 10-15 ліфтів. 

Про це повідомляє департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.

Вартість такого ремонту незначна 5-8 тис.грн., але виконати його за рахунок технічного обслуговування підприємствам коштів не вистачає.

Заяви житлово-експлуатаційних підприємств та ОСББ про крадіжки не часто стають предметом розслідування поліції, адже в кожному окремому випадку сума шкоди вважається незначною. Якщо і затримують таких "металістів", то стягнути з них кошти на відновлення потрощених ліфтів майже не вдається. Та і чекати поки знайдуть крадіїв можна дуже довго.

Станом на 19.01.18 з технічних причин виведено з ладу  35 лифтів,  19 з яких пограбовано - викрадено електричний кабель або потрощено. 

Непрацюючий ліфт впливає не тільки на настрій мешканців верхніх поверхів, а й іноді значно змінює їх звичний ритм життя. Людям похилого віку або матусям з коляскою та дитиною значно складніше стає вийти по своїм справам на вулицю.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости