Политика | Южноукраинск, 7 Декабря, 2016

Шатун і брехун в одній персоні?!

Свежие новости: Шатун і брехун в одній персоні?!

"А может это схема “паука”, который плетет паутину в расчете снова столкнуть город в жизнь по понятиям?

За свої 50 голосів, які він отримав на виборах від громади, «павук» тільки і здатен, що розробляти СХЕМИ ...   

Структурное построение исполнительных органов местного самоуправлений согласно Закону ничего общего с этой схемой не имеет!  Скорее эта схема построена под смотрящего и его напарника! – (помощник «№1/№2» и №7).

№ 1 -- Скорее всего это городской голова. Ему №7-через «№2», наверное его    помощника, отводит место, где он, №1 не должен знать истинные планы номера «7». Собственно «помощник №1, он же и №2» - это лицо  двойственное. № 7 считает его за своего подчиненного, а может это его шеф ?  «Он или они» по этому плану берут под контроль и депутатов и город. Они что больные? А еще №7 видно претендует на члена команды. Интересно знать, а кто они, его команда !?? Бегите от проходимца, пока не поздно !

МОДЕРАТОР  № 7, очень похож на особу «Г из барометра». Да, еще есть и подсказка явная. Управляющий делами исполкома  міської ради в Южноукраїнську  №3, це У.Д. Ир. Вл. (мабуть Ирина Владимировна – член МО УП БЮТ). И еще, «Помощник  № 1/ №2» ! Кто бы это мог быть ? Куда тут городскому голове?, у  этого «помощника» вся власть по схеме “паука №7” ! А где секретарь горсовета?, неужели его №7-й уже мысленно заменил самим собой? Ведь это уже годами отработанная в горсовете  схема.

Убирают міського голову, назначают своего секретаря и рули как тебе надо !

Паутинка уж очень знакомая и почерк знаком тоже. И план паучка нарисован довольно однозначно. Особенно в конце последней сессии горсовета в  разделе «Разное», где этот «Г», похоже, своей паутинкой уже и хвастаться даже начал. Куда там Бабичу с его  наивной попыткой разоблачать тонкие  линии  такого «мастера». В его «номера 7», или же «Г– схеме», важна и форма фигур и цвет их линий, и их количество, и номера с их разными цветами, и многое другое … !!

Вот и есть над чем задуматься, особенно тем, кого используют в темную! А городу надо просто “повзрослеть”.

Схема, павука «Г», що вище показана  ним  власноручно  складена на «прапорі» БЮТ – на звороті фото їх лідера.

Який цинізм!, адже про свою «активність» він, «Г»,  щомісячно та пафосно звітує в Київ до штабу БЮТ.

За Ю.В. мільйони людей, а він на виборах набрав 50 голосів виборців, які йому фактично не потрібні. Як і бувших колег, Він їх теж вміло використовує.

А ще павутинка прописана почерком «Г» і це легко перевіряється. Взагалі дивно, як люди порядні можуть з ним бути поряд??, а міському голові не позаздриш з таким диверсантом,  але він мабуть справиться і з цим.

Ось і зрозуміло. Надумані звинувачення Пароконного, це лише операція прикриття реалізації плану захвату влади в місті!  Брехнею світ пройдеш, назад не вернешся! Та народна мудрість «Г-барометру» не відома." - В. Бабич.                                                                                                                                        

«МАЮ ПРАВО» звичайно звернулась до міського голови Южноукраїнська Пароконного В.К. з запитанням, чи це дійсно план захвата влади в місті, і що він може сказати з цього приводу? Ми отримали чітку і стислу відповідь.

В.К. Знаю про цю схему і знаю, що це мабуть так. Адже цьому є і відповідні свідчення людей порядних, які на хитрощі пліток і наклепів не ведуться, видно дається в знаки їх виховання.  Додам, історія завжди повторюється і вдруге як фарс.

В 2001 році мене ні за що відсторонили з посади і через чотири місяці громада мені вдруге довірила місто. Тоді я і мої однодумці встигли і ринок з парку та стадіону забрати на нинішні їх площі, і Храм Христа Спасителя до Куполів довели, і Меморіал Воїнів Захисників країни побудували, і сходи на пляж зробили і ще багато чого корисного людям лишилось.

Жаль, що тоді, коли мені штучно не дали працювати і я у 2005 р. вимушено пішов з цієї посади, реформи зруйнували. Не будь того, не було б у нас ні загрозливого звалища відходів, ні проблем з лічильниками, ні багато чого іншого, що сьогодні лежить в руїнах і що потрібно розпочинати знову робити практично з нуля.  

Якщо ми, громада, перестанемо бути легковірними і на бруд з кожного помийного відра не будемо звертати уваги, то місто піде по шляху розвитку.  Якщо певні депутати, які на загал мають значно більші права ніж міський голова зрозуміють в чому наш шлях, то наше сьоме «владне скликання», в його основі реалістичне, і надалі буде розбудовувати життя нашої територіальної громади до її кращого життя.

Я особисто, за любих обставин, від лінії проголошених в міській Програмі реформ не відійду.

Всіх депутатів запрошую переглянути свої виборні програми та бути більш ініціативними, Програма розвитку дієва але ніщо не заважає її доповнювати.

До прозорості витрачання бюджетних коштів їх розпорядниками, то це виключна компетенції міської ради і я запропонував депутатам створити постійно діючу групу з їх числа, з числа фахівців-посадовців та з числа залучених осіб від громадськості.

Така група на систематичній основі зможе здійснювати контроль кожного або обраного ними до контролю рішення напередодні платежу чи рішення щодо нього.

Чисто тендерні рішення самі по собі не завжди гарантують якість результату і тут вже є такі свідчення, як у наших розпорядників бюджетних коштів, так і по країні є багато таких свідчень. Тому такий контроль буде дуже вчасним.

Нам не потрібні і політичні перепалки, які йдуть в Центрі. Люди чекають дуже конкретних рішень і вони у нас є. Ми не можемо ще раз підставити своє місто під руйнівні плани будь кого. А майстрів вкрутити місто в політику більш ніж достатньо. Тож будьмо поміркованими!        

Працюймо над цим разом і кожного свого обранця наші виборці почують. А «чублення» замість вирішення проблем громади, особливо коли нам це вміло підкидують, це шкода всім – і людям, і самоврядній владі.  

«МАЮ ПРАВО» Віктор Кирилович! Ви привели під Вашу гарантію в міську раду 16 депутатів. Ви впевнені у їх відданості Вашій Програмі, адже саме в неї і у Вас повірили виборці?

В.К. Хочу вірити, що попри спроби певних осіб    підступно прибрати до рук декого з 16 депутатів, вони проявлять своє справжнє лице. Тут все просто. Бери властиву частку обіцяного людям у виборній Програмі і показуй як ти її втілюєш в життя, як підтримаєш всю Програму! Згідно Закону, саме за це їх і будуть оцінювати виборці. Я зустрічаюсь з мешканцями міста, знаю їх потреби і все довожу депутатам, адже саме вони і приймають рішення фінансового та іншого забезпечення прийнятих Програм. Обіцяли, беремо і робимо, іншого бути не може! 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости