Общество | Вознесенск, 30 Марта, 2017

Шановні вознесенці, не забуваймо про своє сімейне "Дерево миру"!

Свежие новости: Шановні вознесенці, не забуваймо про своє сімейне

9 квітня 2016 року у Вознесенську за ініціативи голови Вознесенської міської громадської організації «Наше місто» Івана Алексєєва, допомоги партнера громадської організації «Агенство економічного розвитку», завдяки сприянню та підтримці багатьох небайдужих людей, вознесенці стали учасниками міжнародної ініціативи «Дерево миру» та висадили близько 200 дерев в парку Січової Слави.

Вдячні всім небайдужим за участь у висаджуванні «Дерев миру» у Вознесенську! Ви, однозначно, найкращі! Але ще кращими ми будемо, якщо не забудемо про наші дерева. Закликаємо вас ВИРОСТИТИ свої дерева. Нехай ростуть на радість усім дітям!

Приходьте щосуботи, щоб полити своє дерево! Огородіть дерево, щоб його ніхто не пошкодив! Підв'яжіть дерево, щоб воно виросло рівненьким! Встановіть табличку Вашого сімейного дерева, щоб залишилась пам'ять! У подальшому ми зможемо зробити їх однаковими і гарними.

Ще раз дуже дякуємо за активність та небайдужість!

Відділ культури та спорту Вознесенської міської ради

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости