Политика | 6 Октября, 2022

«Шахиди» вам нічим не допоможуть, ви вже програли», - Зеленський звернувся до окупантів

Свежие новости: «Шахиди» вам нічим не допоможуть, ви вже програли», - Зеленський звернувся до окупантів

Президент України Володимир Зеленський звернувся до російських окупантів та заявив, що їм не допоможуть іранські безпілотники «Shahed-136».

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

- Навіть якщо ви ще десь у світі знайдете якусь іншу зброю з такою самою «природною» для вашого «російського світу» назвою, як ці ось іранські «шахіди», якими ви намагаєтесь бомбити такі наші міста, як, наприклад, Біла Церква …Це все одно вже нічим вам не допоможе. Ви вже програли. Програли тому, що навіть зараз, на 224 день повномасштабної війни, вам доводиться пояснювати своєму суспільству, навіщо все це потрібно: ця війна, брехлива мобілізація та самознищення всіх перспектив вашого народу, - каже Зеленський.

Також він звернув увагу на брехливі заяви путіна про війну в Україні.

- Коли люди відчувають свою правоту і перебувають на власній землі, вони самі всі знають. Їм не потрібні нав'язливі лекції з «альтернативної історії» та сеанси політінформації щодня – то на зустрічі з учителями, то на нараді про перебіг сезонних польових робіт. Українці знають, за що воюють. І дедалі більше громадян Росії усвідомлюють, що вони мають загинути просто тому, що одна людина не хоче припинити війну, - заявив Зеленський.

Він подякував воїнам Повітряних сил ЗСУ, яким вдалося збити шість безпілотників іранського виробництва. Трьох безпілотників було збито зенітниками 302-го зенітного ракетного Харківського полку, а ще троє збили наших льотчиків-винищувачів із 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты