Политика | 12 Декабря, 2023

Сєнкевич увійшов до правління Глобальної угоди мерів

Свежие новости: Сєнкевич увійшов до правління Глобальної угоди мерів

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич став єдиним українським мером, якого обрали у правління Глобальної угоди мерів (GCoM) під час Всесвітнього кліматичного саміту COP-28 в Дубаї.

Про це повідомили на сайті організації.

«Співпрацюючи з керівництвом GCoM, мер Сєнкевич допоможе глобальним містам працювати в тандемі з національними урядами, щоб не лише досягти, а й перевершити їх амбітні цілі в рамках Паризької кліматичної угоди», - йдеться у пресрелізі організації.

Повідомляється, що за час перебування на посаді «Олександр Сєнкевич ефективно співпрацює з українським урядом, міжнародними державними організаціями та фінансовими інститутами, а під час повномасштабного вторгнення вирішує серйозні виклики збереження енергетичної інфраструктури та водопостачання міста».

«Навіть у розпал жорстокої війни за свободу та демократію мер Сєнкевич знаходить способи очолити боротьбу зі зміною клімату», - прокоментував подію співголова правління та колишній мер Нью-Йорка Майкл Р. Блумберг.

Варто зазначити, що новина про те, що Олександр Сєнкевич увійшов до правління Глобальної угоди мерів і успішно вирішує проблеми Миколаєва, розміщена на українських сайтах з позначкою «на правах реклами».

Сєнкевич увійшов до правління Глобальної угоди мерів, оскільки «вирішує виклики з водопостачанням Миколаєва»
 

 

 

 
 
Сєнкевич увійшов до правління Глобальної угоди мерів, оскільки «вирішує виклики з водопостачанням Миколаєва»
 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты