Политика | Николаев, 25 Февраля, 2023

Сєнкевич розповів, як іноземці вже сьогодні допомагають Миколаєву

Свежие новости: Сєнкевич розповів, як іноземці вже сьогодні допомагають Миколаєву

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, що сьогодні іноземні партнери постійно передають важливу допомогу місту, яка дозволяє забезпечувати його життєдіяльність.

Про це він сказав під час прямого ефіру у соцмережах ввечері 24 лютого.

— КП «Парки» сьогодні прибирає місто технікою з Дортмунду та Ганноверу. Вікна зашиті ОСБ-плитами з Данії. «Миколаївводоканал» ремонтує труби, використовуючи матеріали від Данії. В наших сімейних амбулаторіях і лікарнях швидкі допомоги з Нарбонни та інших міст, від людей з Nova Ukraine. Станції очистки води, знову ж таки, ми зібрали по всьому світу — з Ізраїлю, Америки, Данії, Германії, Франції, — сказав мер.

Він нагадав, що німецькі партнери виділяють 5 мільйонів євро на підтримку відбудови Миколаєва та Харкова, а італійські архітектори займаються розробкою генплану.

— Жодна копійка з допомоги, яку нам виділяють всі іноземні партнери, не проходить через бюджет Миколаєва чи наших чиновників, яким ви всі так не довіряєте. Я розумію, що всі чиновники постійно повинні буди бідні і некрасиві, тоді вони будуть нормальними. А якщо щось одне в них присутнє — то все, вони погані чиновники, — додав міський голова.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости