Политика | 15 Мая, 2023

СБУ оприлюднила розмови Фірташа з головою РГК про махінації

Свежие новости: СБУ оприлюднила розмови Фірташа з головою РГК про махінації

Служба безпеки України оприлюднила аудіозаписи розмов олігарха Дмитра Фірташа з керівником групи РГК Олексієм Тютюнником, які свідчать про махінації з реєстрами та спроби приховати кошти облгазів від арешту.

На оприлюднених записах Тютюнник розповідає про обшуки, які проводилися на облгазах олігарха в березні 2023 року.

Фірташ квапить із переведенням коштів з одних рахунків на інші, щоб захистити їх від арешту і говорить про загрозу націоналізації.

- Ну, смотри, они там хотят национализировать нас, понимаешь, да? Сейчас там идёт разборка. Там не шутка сейчас.- Они там пытаются сейчас основного поставить этот Днепр еб**ый (мається на увазі зміна керівництва АТ «Криворіжгаз» на представників ТОВ "Газмережі"). Как я, бл*ь, послушал тогда этого Олега, бл*ь (Ніканоров О.Б., до 28.02.2023 директор ТОВ «РГК»). Это была колоссальная моя ошибка. Смотри, у тебя сейчас там есть в «Клиринговом доме» есть 120 с чем-то миллионов. Отправляй их нах*й на «ЙЕ Энергию», чтобы мы сразу закрыли тебе Днепр (АТ «Дніпрогаз»). Понимаешь, да? Чтобы убрать хотя-бы то, что там силовики говорят... – каже Фірташ.

У наступних розмовах фігуранти також обговорюють різні махінації у підконтрольних фірмах.

Бізнесмен також хвалить своїх підопічних за «кмітливі дії», а саме, що юрист компанії в незаконний спосіб змінив у реєстрі керівництво АТ «Харківміськгаз» на представників РГК.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты