Общество | Еланец, 9 Февраля, 2018

Рятувальники Миколаївщини отримали нове обладнання

Свежие новости: Рятувальники Миколаївщини отримали нове обладнання

На виконання Районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2015-2017 роки 6 лютого керівництво   Єланецького району вручили колективу 15-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Миколаївській області обладнання, придбане за кошти місцевого бюджету.

Зокрема, придбано 11 лицьових масок для апаратів штучного дихання і 24 пожежних рукави діаметром 51 мм і 66 мм за рахунок коштів районного бюджету в сумі 74 тис. 30 грн, 20 пожежних рукавів діаметром 51 мм за рахунок коштів бюджету Єланецької селищної ради в сумі 18 тис. грн. Далі рятувальники продемонстрували роботу пожежно-рятувальної техніки та обладнання.

Нагадаємо, що напередодні нового року голова ОДА Олексій Савченко вручив миколаївським рятувальникам ключі та сертифікати на аварійно-рятувальну техніку. Очільник області зазначає, що влада та жителі Миколаївщини завжди вдячні працівникам ДСНС за їхню турботу та цілодобову роботу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты