Общество | Вознесенск, 23 Января, 2018

Рятувальники інформують вознесенцiв щодо небезпечних факторів взимку

Свежие новости: Рятувальники інформують вознесенцiв щодо небезпечних факторів взимку Рятувальники інформують вознесенцiв щодо небезпечних факторів взимку

23 січня співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області інформували городян у м. Вознесенськ та м. Очаків про небезпеку заледенілих водойм та переохолодження внаслідок зниження температури. Окремо виділивши питання дотримання пожежної безпеки у помешканнях, фахівці ДСНС говорили про причини та наслідки звичайної недбалості господарів у побуті.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Так, на узбережжі річки Мертвовід фахівці Вознесенського районного відділу розповіли про трагічний випадок, який трапився в районі напередодні, коли при переправі на човні через річку Південний Буг загинуло двоє молодих жінок. Зупинились і на тому, що громадяни розуміючи, що лід ще не достатньо міцний, все ж таки виходять на тонку кригу, нехтуючи застереженнями рятувальників.

Кожному, з ким мали нагоду поспілкуватись, представники ДСНС  залишили профілактичні листівки і нагадали номер телефону Служби порятунку 101.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты