Происшествия | Еланец, 7 Февраля, 2018

Рятувальники Єланецького району отримали нове спорядження від органів місцевої влади

Свежие новости: Рятувальники Єланецького району отримали нове спорядження від органів місцевої влади

6 лютого відбулася церемонія вручення нового пожежного спорядження вогнеборцям Єланецького району. Оснащення було придбане відповідно до “Районної цільової програми захисту населення і територій Єланецького району Миколаївської області від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2015-2017 роки”.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Олена Посашкова, керівник райдержадміністрації, Василь Богданцев, очільник районної ради та селищний голова Любов Баденко вручили рятувальникам 15 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області лицьові маски для апаратів штучного дихання та пожежні рукави на загальну суму 92 тис. грн. Керівники наголосили на важливості роботи Служби порятунку на ввірених територіях для підтримки  людей, які цілодобово стоять на варті пожежної та техногенної безпеки району. Рятувальники, в свою чергу, висловили подяку за підтримку та надану допомогу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты