Политика | Первомайск, 3 Января, 2019

Розширена апаратна нарада у Первомайську

Свежие новости: Розширена апаратна нарада у Первомайську

02 січня 2019 року Первомайський міський голова Л.Дромашко провела розширену апаратну нараду з керівниками місцевих підприємств, установ, організацій державної форми власності, комунальних підприємств, управлінь та служб міської ради, відділів апарату виконавчого комітету міської ради з питань життєдіяльності міста.

На початку наради міський голова привітала всіх присутніх з Новим роком, побажала миру, злагоди, здоров’я та наснаги в новому році. Прозвітувала про підсумки роботи виконавчого комітету Первомайської міської ради за грудень 2018 року та завдання щодо виконання плану основних заходів у січні 2019 року.

Людмила Григорівна, також проінформувала про основні заходи заплановані на найближчий час. Так, 7 січня на центральній площі міста відбудеться театралізоване дійство «В небі зірка засіяла, люд увесь обдарувала», а 13 січня – розважальна та концертна програма «Старий рік минає. Новий наступає», на 11 січня заплановане чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час наради, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету міської ради М.Бабенчук доповів про підсумки навчання в 2018 році керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

Заступник міського голови, начальник управління соціального захисту населення міської ради О.Колесніченко довела до відома присутніх інформацію про вжиті заходи по наданню допомоги гостро потребуючим громадянам та особам без певного місця проживання в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

З доповіддю про оперативний стан в місті з питань охорони громадського порядку виступив начальник сектору привенції Первомайського відділення поліції головного управління Національної поліції в Миколаївській області С.Білоус.

Про роботу інспекції з благоустрою апарату виконавчого комітету міської ради за 2018 рік йшлося в доповіді інспектора інспекції з благоустрою апарату виконавчого комітету міської ради О.Чернявського.

За результатами наради міським головою надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты