Общество | Николаев, 4 Января, 2021

Розпочинається інвентаризація потенційних туристичних об’єктів Миколаївщини

Свежие новости: Розпочинається інвентаризація потенційних туристичних об’єктів Миколаївщини

Запрошуємо краєзнавців та туристичні агенції з місцевих громад Миколаївщини до партнерства у проєкті «Туризм, спадщина і творчість» (далі #THC)!

Саме так:

По-перше, надбання спадщина і творчість нашої громади має шанс стати складовою туристичного грузино-україно-болгарського кластеру.

По-друге, наші туристичні проєкти зможуть отримати фінансову, коуч та навчальну підтримку від #THC.

НА ЗАЯВКИ ЧЕКАЮТЬ ДО 17-00, 15 СІЧНЯ 2021 року

Нагадаємо, що:

  • Протягом жовтня-листопада 2020 року підписано Меморандум про співробітництво між ФРММ та 5-ма місцевими радами регіону, одна з яких - наша;
  • У грудні 2020 року відбулась урочиста Презентація проєкту #THC. Події проєкту на http://frgn.mk.ua/?p=12076;
  • Протягом 2021 року на основі результатів інветаризації будуть сформовані умови конкурсу стартапів та набір у Школу #THC.

У разі виникнення запитань, звертайтеся до туристичної менеджерки проєкту Маріанни Капусткіної на адресу: [email protected] або за телефоном (0512) 47-38-79 Viber 0505478135

Прес - служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Інвентаризація відбувається в рамках проєкту #THC, що реалізує ГО ФРММ за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти програми Black Sea ЄС (Subsidy Contract No. BSB 1130).

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости