Политика | 26 Февраля, 2024

Російський безпілотник вистежував главу МЗС Німеччини на Миколаївщині, — BILD

Свежие новости: Російський безпілотник вистежував главу МЗС Німеччини на Миколаївщині, — BILD

Під час візиту міністерки закордонних справ Німеччини Анналени Бербок у Миколаївську область за делегацією стежив російський розвідувальний безпілотник.

Про це повідомила російськомовна редакція німецького видання BILD.

Зазначається, що міністерку супроводжувала кореспондентка BILD Надя Асвад. Як розповіла журналістка, колона автомобілів із главою МЗС виїхала у бік Чорного моря, щоб відвідати там опріснювальну станцію, що знаходиться за 50 кілометрів від лінії фронту.

Дорогою на станцію до колони машин наблизився російський розвідувальний безпілотник. Зазвичай за його появою слідує атака з повітря.

«В українських членів делегації спрацював тривожний сигнал на смартфоні, водії почали намагатися уникнути дрона. Але він летів за колоною, переслідуючи їх. У результаті їм вдалося відірватися, дрон відлетів геть. Але візит на станцію скасували», — пише видання.

Також в МЗС Німеччини повідомили, що відвідування гідротехнічних споруд довелося достроково скасувати з міркувань безпеки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости