Политика | 20 Мая, 2023

Російські окупанти шукають варіанти виходу з захопленого Криму, - ОК «Південь»

Свежие новости: Російські окупанти шукають варіанти виходу з захопленого Криму, - ОК «Південь»

В окупованому Криму російські військові та підконтрольна рф «влада» думає над варіантами виходу з півострова.

Про це під час телемарафону заявила начальниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Вони продовжують пакувати речі, усвідомлювати тривожність своєї ситуації та, в принципі, вивчають карту руху, карту доріг, можливі варіанти виходу, пересування за «поребрик». Оскільки із Криму теж потрібно зуміти вибратися», – заявила Гуменюк в ефірі телемарафону.

Вона зазначила, що основний шлях виїзду з окупованого півострова – це незаконно збудований міст через Керченську протоку. Однак, за словами Гуменюк, «міст боїться шторму».

«Крім того, вони використовують поромну переправу і поки що сподіваються, що частково зможуть проїхати тимчасово окупованою материковою частиною України. Але щоразу їм все тривожніше, як вони люблять говорити, і намагаються шукати альтернативні способи. Їх не так багато, бо ті окопи, які вони накопали вздовж узбережжя, «зуби дракона», таке враження, що націлені, щоб утримати їх на півострові, щоб не так швидко одразу тікали», – додала Гуменюк.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости