Политика | 17 Сентября, 2019

Російські медіа анонсували дату зустрічі Зеленського і Путіна

Свежие новости: Російські медіа анонсували дату зустрічі Зеленського і Путіна

Найбільш вірогідно, що вперше керівники Росії й України зустрінуться в жовтні у "нормандському форматі", пише Gazeta.ua.

Від домовленостей у Мінську, які мають відбутися днями, залежить проведення саміту "нормандської четвірки", повідомляє "Коммерсант".

Стовідсотково, Тристороння контактна група узгоджуватиме терміни розведення військ. Також у Мінську можуть затвердити і підписати єдину редакцію "формули Штайнмаєра".

"Якщо це зроблять, імовірність того, що перша зустріч президентів Росії й України Володимира Путіна і Володимира Зеленського відбудеться у жовтні – на саміті у "нормандському форматі ", – наблизиться до 100%", – переконані в росЗМІ.

18 вересня Тристороння контактна група засідатиме у Мінську вдруге за місяць. Майбутня зустріч може бути ключовою, адже учасникам переговорів, по суті, треба підготувати умови для проведення саміту "нормандської четвірки" у Парижі.

Представник України у Тристоронній контактній групі (ТКГ), глава української держави у 1994-2005-х Леонід Кучма припускає, що лідери Франції та Німеччини Еммануель Макрон і Ангела Меркель на перемовинах у "нормандському форматі" підштовхуватимуть президента Володимира Зеленського до неприйнятних поступок на користь Росії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости