Политика | Николаев, 18 Апреля, 2023

Росіяни шукають у Миколаївській області нові об'єкти для ударів, - Кім

Свежие новости: Росіяни шукають у Миколаївській області нові об'єкти для ударів, - Кім

Російські війська змінили характер обстрілів, зокрема, на Миколаївщині, та шукають нові об'єкти для ударів – ті, де, наприклад, потенційно може знаходитись техніка.

Про це в ефірі телемарафону розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, російські війська вже кілька днів не обстрілюють Очаківську та Куцурубську громади. На Кінбурнській косі війська РФ скоротили використання зброї, що працює на коротку дистанцію, що може свідчити про відсутність у них достатньої кількості.

"Вони їдуть, працюють і їдуть. Менше працюють зброєю, яка стріляє на коротку дистанцію. Там постійно змінюється ситуація, ми бачимо через супутник і через розвідку. Тому зробити висновок – все, вони відійшли, не можна. Росіяни перестають стріляти лише тоді, коли у них немає такої можливості, і для цього наші військові і працюють. Це результат роботи ЗСУ. Можемо провести прямі паралелі: якщо їх там знищуватимуть і далі, то обстрілів буде менше", - сказав Віталій Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты