Политика | 25 Июля, 2022

Росіяни намагалися йти у наступ біля Давидового Броду на Херсонщині, — Арестович

Свежие новости: Росіяни намагалися йти у наступ біля Давидового Броду на Херсонщині, — Арестович

На Херсонському напрямку найгостріша ситуація сьогодні у Високопіллі та біля Давидового Броду.

Про це йшла мова у сьогоднішньому ефірі радника голови ОП Олексія Арестовича з Марком Фейгіним.

Олексій Арестович повідомив, що росіяни намагалися наступати південніше Давидового Броду: на Білу Криницю, Білогорку та Андріівку, але ЗСУ відбили ворожий наступ: «Наші зробили там невеличкий плацдарм і радісно його утримують. Росіяни намагалися контратакувати, але не дуже їм це вдалося».

Що стосується Високопілля, Олексій Арестович зазначив, що наразі ситуація з обох сторін зрівнялася й тепер все залежить від того, хто перший підтягне резерви. 

— Росіяни перекинули туди артилерію і авіацію, нанесли авіаудар, артилерійський удар по нашій піхоті. Там обстановка вирівнялась. Вони не можуть контратакувати і робити будь-які активні дії, а ми не можемо взяти. Хто перший резерви підтягне, той і молодець, той і переміг, – каже радник. 

Він також додав, що окупанти перекидають «достатньо велику» кількість військ на Херсонському напрямку: «Вже протягом трьох діб. Туди пішли машинки, техніка, ППО. Йдуть вони переважно через Новокаховську дамбу».

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты