Политика | 22 Июня, 2022

Росіяни мають огидний вигляд, на їхніх лобах написано: "Вбивці-ґвалтівники" – Подоляк про обстріли Харкова

Свежие новости: Росіяни мають огидний вигляд, на їхніх лобах написано:

Російські окупанти намагаються знищити Харків, який не здатні захопити. Про це 21 червня заявив у Telegram радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Постійні ракетні удари, артилерійські обстріли, реактивні снаряди. Тотальне божевілля. Із погляду військового мистецтва обстріли житлових кварталів Харкова не мають абсолютно жодного сенсу. Абсолютно. Безперечно. У всіх сенсах. "Стріляємо лише тому, що можемо"? "Вбиваємо лише тому, що подобається"?" – написав він.

Радник глави ОП вважає, що для сучасної РФ "навіть це – аргументи".

"Утім, а які ще аргументи можуть бути у країни, яка не має колективного інтелекту та замінила його літерою-гімном публічних вигнанців – "Z"? Росія давно довела: ця війна не про стратегію й тактику, не про вигоди чи втрати. Ця війна – про ірраціональну помсту. Про ненависть. Про заздрість. Про бажання вбити, бо ви – українці", – наголосив Подоляк.

За його словами, "Росія явно не має сил, щоб узяти Харків, але у Москви й немає такої мети".

"Їхня мета – завдати максимальної шкоди місту і помститися його жителям. Показати Харкову справжні принади "русского мира" і "дружби народів" – "Гради", "Урагани", "Смерчі". І тотальний продаж смерті під істеричний зубовний скрегіт російської пропаганди. За те, що поламали плани Кремля у 2014-му та лютому 2022-го. За те, що від перших днів узяли удар на себе. За те, що відмовилися "ламатися" сьогодні та мужньо стримують усю цю "саранову рать", – пояснив Подоляк.

Радник глави ОП назвав російських окупантів "огидними суб'єктами", які в інтерпретації російських пропагандистів "зовсім не атакують міста" і "стріляють чітко по військових об'єктах".

"Усе інше нібито – монтаж країн НАТО. Але харків'яни знають, де правда, а де брехня. Утім, у наш час, коли скрізь прямі ефіри, навіть умовні жителі умовної Альфи Центаври чудово бачать, чому росіяни мають такий огидний вигляд і чому на їхніх лобах великими літерами написано: "Вбивці-ґвалтівники", – заявив він.

Подоляк наголосив, що "Харків стояв, стоїть і стоятиме".

"Місто-герой вистоїть, його відбудують і воно знову буде в рейтингах найгарніших і найкомфортніших міст України. Навіть більше, найкомфортніших міст Європи. А харків'яни проживуть значно довше, ніж проіснує Російська імперія. Історія дуже любить правду та сильних людей", – наголосив радник глави ОП.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости