Общество | Снигиревка, 24 Июня, 2017

Родина снігурівчанина звертається до всіх небайдужих з проханням допомоги

Свежие новости: Родина снігурівчанина звертається до всіх небайдужих з проханням допомоги

За декілька днів до свого 30-річчя житель Снігурівки Олександр Тимошенко потрапив у страшну дорожньо-транспортну пригоду, в якій отримав тяжку травму – перелом шийного хребця зі зміщенням, з пошкодженням спинного мозку. Вже зроблено дві операції по стабілізації хребта металевими конструкціями, але попереду довготривала реабілітація.

Родина Олександра вже виснажена фінансово, кожен день перебування в реанімації (ЛШМД) коштує приблизно від 1500 до 2000 тисяч гривень, в родини цих коштів немає.

Родина Олександра Тимошенко висловлює вдячність лікарям відділення нейрохірургії та реанімації Миколаївської лікарні швидкої медичної допомоги та всім небайдужим громадянам, які вже надали фінансову допомогу на проведення операцій.

Олександр та Валентина мешкають в селі Новопетрівка Снігурівського району Миколаївської області та виховують двох маленьких дітей, дівчинку 4 років та хлопчика 6 років, і їм вкрай потрібна допомога

Якщо у вас є змога підтримати родину Тимошенко, ви це можете зробити перерахувавши кошти на картковий рахунок батька Олександра або його дружини Валентини:

5168757285182244 батько Тимошенко Анатолій Миколайович

Ощадбанк 5167 4900 9426 3440 дружина Тимошенко Валентина Володимирівна

Телефон сестри Тимошенко Тетяни 09954360767

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости