Политика | 27 Октября, 2023

РФ зазнала значних втрат, - у Білому домі оцінили ситуацію в Авдіївці

Свежие новости: РФ зазнала значних втрат, - у Білому домі оцінили ситуацію в Авдіївці

Координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі оцінив ситуацію в Авдіївці та розповів, що Російська Федерація зазнала значних втрат при спробі наступу.

Про це повідомляється на його  брифінгу .

Представник Білого дому зазначив, що з 11 жовтня Росія втратила щонайменше 125 одиниць бронетехніки навколо Авдіївки та військового обладнання на батальйон. Однак, за його словами, попри значні втрати найближчим часом зберігається можливість нових наступів з боку РФ у цьому районі.

"Ми очікуємо на нові атаки з боку Росії. Це динамічний конфлікт, і ми повинні пам'ятати, що РФ досі зберігає певний наступальний потенціал і, не виключено, зможе досягти певних тактичних досягнень у найближчі місяці", - заявив Кірбі.

Координатор з нацбезпеки Білого дому розповів, що російське командування не шкодує життя власних військових заради результату та відзначив Збройні Сили України, які "змогли втриматися та тримають оборону" в районах Авдіївки, Лимана та Куп'янська.

"У нас є інформація, що російські військові фактично стратили солдатів, які відмовлялися виконувати накази. Ми також маємо інформацію про те, що російські командири погрожують розстрілювати цілі підрозділи, якщо ті намагатимуться відступати під вогнем української артилерії", - додав він.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты