Политика | 12 Августа, 2023

РФ перекинула десантників у Запорізьку область через запеклі бої, – розвідка Британії

Свежие новости: РФ перекинула десантників у Запорізьку область через запеклі бої, – розвідка Британії

Росія, ймовірно, передислокувала підрозділи повітряно-десантних військ із Херсонської області до Оріхівського району Запорізької області, де, як повідомляє розвідка Британії, "йдуть запеклі бої".

У цьому районі 58-а загальновійськова армія РФ веде бойові дії проти українських військ із 4 червня 2023 року.

У розвідці нагадали, що 11 липня тодішнього командувача 58-ї загальновійськової армії було звільнено, ймовірно, частково через те, що наполягав на необхідності виведення частини своїх сил.

Повідомлення свідчать, що 70-й та 71-й мотострілкові полки зіткнулися з особливо інтенсивним виснаженням особового складу та важкими боями на передовій.

У Міноборони Британії вважають реальною можливість, що прибуття десантників нарешті дозволить вивести частини цих полків на відновлення.

Проте передислокація, швидше за все, послабить російську оборону на східному березі Дніпра, де вона все частіше зазнає тиску з боку українських десантних рейдів.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты