Общество | Вознесенск, 26 Октября, 2021

Режим та графік прийому громадян у Центрі надання адміністративних послуг у м. Вознесенську на період дії карантину

Свежие новости: Режим та графік прийому громадян у Центрі надання адміністративних послуг у м. Вознесенську на період дії карантину

З врахуванням методичних рекомендацій Міністерства цифрової трансформації України щодо організації роботи центрів надання адміністративних послуг у період дії карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 з 27 жовтня 2021 року Центром надання адміністративних послуг у м.Вознесенську (далі – Центр) прийом заявників буде здійснюватися виключно за попереднім записом на точно призначений день і час.

Запис на прийом здійснюється за телефонами:
1) (05134) 32138 - з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, реєстрації місця/зняття з місця проживання;
2) (05134) 32709 – з питань державної реєстрації нерухомого майна, земельних питань, адміністративних послуг територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Прийом суб’єктів звернення:

понеділок, середа - субота – з 08.00 год. до 15.00 год.;
вівторок – з 08.00 год. до 20.00 год., з технічними перервами щоденно з 10.00 год. до 10.30 год. та з 13.00 год. до 13.30 год. та 15.00 год. до 15.30 год. для проведення санітарної обробки та провітрювання приміщення.

Якщо чинним законодавством України передбачено подання документів поштою, то можна відправляти документи за адресою: 56500, Миколаївська область, Вознесенський район, м.Вознесенськ, вул. Соборності,14 (уточнюйте дане питання у спеціалістів за зазначеними вище телефонами).

Також враховуйте можливість щодо отримання електронних послуг через «Портал Дія» за посиланням: https://diia.gov.ua/.
Звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян» можна направляти письмово на адресу Центру або в електронному вигляді через інформаційний інтернет – портал Територіальної громади м.Вознесенська через розділ «ВзаємоДіємо».
Прохання з’являтися не пізніше ніж за п’ять хвилин до обраного часу при попередньому запису. 

Відвідування до Центру: по одній особі до відповідного працівника Центру та тільки при наявності індивідуальних засобів захисту (масок).

Просимо віднестися із розумінням до ситуації, яка склалася.
Бережіть своє здоров'я і здоров'я своїх близьких!

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты